Info om Lendo forbrukslån

photo

Vil du være sikker på at du får et godt lånetilbud, så gjelder det bare å sammenligne priser før du søker. Men når renten først fastsettes når du har søkt om et lån – hvordan kan man da enklest sammenligne priser? Lendo gir deg svaret på dette, og Lendo hjelper deg med å finne et billig lån. Lendo er nemlig en låneformidler som tar imot søknaden din og videresender den til sine samarbeidende banker. I retur får du svar fra over 10 norske banker med gode lånetilbud på forbrukslån!

Betingelser og priser

Ved å søke om forbrukslån gjennom Lendo sikrer du deg et av markedets aller billigste lån. Selskapet samarbeider nemlig med over 10 norske banker om å tilby forbrukslån, og følgelig er det vanskelig å si noe spesifikt om betingelsene for lånet. Det avhenger rett og slett av hvilken bank du får tilbud fra, og ikke minst av din egen økonomi. Det vi dog kan si er at snittrenten for et forbrukslån søkt om gjennom Lendo ligger på rundt 15 prosent (effektiv rente), samtidig som den nominelle renten kan være så lav som 6,99 prosent.

Samtidig kan du søke om å låne så mye som 500 000 kroner hos Lendo – eller så lite som 5000 kroner. Tjenesten er med andre ord tilpasset «alle». Nedbetalingstiden strekker seg inntil 12 år, men vi anbefaler at man bruker så kort tid som mulig for å spare kostnader. Du kan også søke om refinansiering av annen gjeld hos Lendo.

Fordeler med forbrukslånet

Den største og mest åpenbare fordelen med å søke forbrukslån gjennom Lendo, er at du får flere tilbud fra mange banker selv om du bare fyller ut en søknad. Dette vil nærmest garantert spare deg for penger sammenlignet med hvis du bare hadde søkt i en enkelt bank. I tillegg kan du søke om svært mye penger hos Lendo, samtidig som tjenesten er uforpliktende og gratis. Derfor har du egentlig ikke noen grunn til å IKKE søke hos Lendo …

Søke om Lendo forbrukslån

Søknadsskjemaet til Lendo ligger klart på forsidene til selskapet. Det tar bare noen få minutter å fylle ut, og vanligvis får du svar fra samtlige banker samme dag som du søker om lånet. Lånetilbudene blir sendt til deg per e-post, og du forplikter deg ikke til å takke ja til et lån. Når det gjelder søkekriteriene hos Lendo, så krever selskapet at du er minst 20 år gammel når du søker lån. Du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkasso.