Info om Opp Finans forbrukslån

opp finanse

Trenger du et forbrukslån uten sikkerhet der du kan bruke pengene på akkurat hva du vil? I så fall vil du fatte interesse av Opp Finans, som er et forbrukslån som tilbys av Gjensidige Bank ASA. Her kan du søke om et relativt stort forbrukslån til konkurransedyktige betingelser, og det er altså ikke nødvendig å stille med sikkerhet for lånet. Du kan faktisk søke om lån på dagen her!

Betingelser og priser

En lav effektiv rente er viktig for å få et godt og billig forbrukslån. I dette tilfellet begynner den nominelle renten på lave 7,5 prosent, mens den effektive renten i snitt ligger på noe høye 18,35 prosent. Sistnevnte inkluderer et engangsgebyr under etablering på 950 kroner, i tillegg til et fast månedlig termingebyr på 50 kroner. Hvilken rente du personlig får avhenger av din søknad og økonomi, og derfor er det vanskelig å si spesifikt om du får et billig eller dyrt lån gjennom OPP Finans.

Utover dette er den ingen skjulte kostnader med forbrukslånet fra Opp Finans. Du bestemmer selv nedbetalingstiden og kan søke om et lån på inntil 500 000 kroner. Nedbetalingstiden må dog samsvare med lånesummen, og vi anbefaler alltid å bruke så kort tid som mulig.

Fordeler med forbrukslånet

perfektionszwang-beruflicheDet er flere fordeler med å søke om forbrukslån fra Gjensidige og Opp Finans. Blant annet tilbyr de markedets høyeste lånesum, som gjør at banken egner seg bra for de som trenger store lånesummer. Følgelig kan man bruke lånet til alt fra egenkapital ved boligkjøp eller for å kjøpe seg ny bruktbil. Utover dette er det naturligvis fordelaktig at du ikke behøver å stille med egenkapital for å søke, eller pant i bolig. Og så kan du jo faktisk bruke pengene på akkurat hva du vil (fri kapital)!

Søke om Opp Finans forbrukslån

En søknad om forbrukslån fra Opp Finans legger du enkelt og kjapt inn via nettsidene til selskapet. Før du bestemmer deg for å søke må du dog sjekke at du oppfyller minstekravene for å få lån fra banken, som innebærer følgende: Du må være minst 21 år gammel for å søke, og du må tjene minst 200 000 kroner/årlig (før skatt). Dette gjelder uavhengig av størrelsen på lånet du skal søke. Du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger hvis du skal få innvilget søknaden hos Opp Finans.