Info om Pangea Ecocard

pangea

Mange kredittkort lar deg spare penger når du handler med det, og dette er også tilfellet for Pangea Ecocard. Men hva hvis pengene du sparer her går til noen som kanskje trenger det mer enn deg? Eller rettere sagt – hva hvis disse pengene går til oss alle? For det er nemlig poenget med kredittkortet Pangea Ecocard fra yA Bank, der en liten sum av all handel går direkte til miljøorganisasjonen Bellona. Dette er kanskje det beste kredittkortet for deg som er opptatt av miljø.

Betingelser og priser

Som vi nevnte innledningsvis kan du gjøre en god gjerning hver gang du handler med ditt Pangea Ecocard. Følgelig er ikke betingelsene så alt for viktige, men de er uansett svært gode sammenlignet med mange andre kredittkort. Blant annet så er Pangea Ecocard et kredittkort som er hundre prosent blottet for gebyrer – du betaler verken årsgebyr, bruksgebyr eller gebyr ved uttak i minibanker. Derfor mener vi at Pangea Ecocard er velegnet også når man ferierer i utlandet.

Med Pangea Ecocard kan du dessuten få en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, og en effektiv rente på akseptable 23,75 prosent. Med inntil 50 dager rentefri nedbetaling slipper du å måtte betale unødvendige renter.

Fordeler med kredittkortet

Den store fordelen med kredittkortet Pangea Ecocard er at du bidrar til å hjelpe miljøet. 1 prosent av alle handlesummer går direkte til Bellona, som driver med nettopp miljøberging. Med andre ord koster det ikke deg noe, men du støtter automatisk en god sak bare ved å bytte ut bankkortet med kredittkortet når du handler. Gjør du dette konsekvent så kan man enkelt donere mellom 1000 til 2000 kroner årlig til miljøkampen. Utover dette har kredittkortet også både reise- og avbestilling inkludert, i tillegg til et fordelsprogram gjennom yA bank.

Søke

Du søker enkelt om kredittkortet på nettsidene til Pangea Ecocard. Søknadsskjemaet er lettfattet og de fleste med fast inntekt vil få godkjent søknaden. Du behøver ikke å bytte bank for å få et Pangea Ecocard, men en aldri så liten ulempe er at aldersgrensen er på noe høye 23 år. Tiden det tar før kredittkortet dukker opp i postkassa er antatt til å være maksimalt én uke.